Trabzonspor stoper için acele etmiyor

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken stoper konusunda aceleci olunmayacağı öğrenildi.

Trabzonspor stoper için acele etmiyor

Haber61 Spor Servisi

Süper Ligin 2021 -2022 sezonuna fırtına gibi başlayan Trabzonspor, rakipleriyle puan farkını açmasına karşın yaptığı transfer hamleleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Transfere de fırtına gibi başlayan bordo mavililer daha transfer dönemi resmi olarak başlamadan, izleme ekibi ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın oluşturdukları liste doğrultusunda tespit edilen eksikleri tamamlama adına Kouassi, Visca ve Puchacz transferleri yönetimin yoğun çabası sonucunda gerçekleştirildi.

SIRA STOPERDE AMA…
Trabzonspor sol bek ve hücum hattını güçlendirirken hiç hesapta olmayan Edgar Ie’nin sakatlığı nedeniyle bir stoper arayışına girdi.
Kadrosunda stoper olarak Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Denswil ve Ahmetcan Kaplan yer alan bordo mavililer bu nedenle de çok acele ederek hata yapmak istemiyor.
12 ocakta başlayan ve 8 şubatta sona erecek olan transfer tescil dönemi içinde uygun koşullarda bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor bu konuda aceleci davranmıyor.

ASTRONOMİK RAKAMLAR VAR
Stoper arayışları çerçevesinde bir çok stoper için kulüplerle iletişim kuran Fırtına, astronomik bonservis talepleri nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı. Bu durum karşısında yeni bir transfer planı hazırlayan bordo mavililer bütün seçenekleri masaya yatırarak ve aceleci davranmayacağı kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor