Trabzonspor Sosa, Mas ve Suk'tan FIFA'lık oldu! ​

Trabzonspor yine FIFA kapılarında kaldı...

Trabzonspor Sosa, Mas ve Suk'tan FIFA'lık oldu!  ​

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, geçtiğimiz yıl kadrosuna kattığı Hjun Jun Suk, bu sezon transfer ettiği Sosa ile devre arasında Boca Juniors'a gönderdiği Mas'a olan ödemelerini gerçekleştirmediği için FIFA'lık oldu.

Sosa'nın 487 Bin 500 Euro'luk bonservis bedeli taksidinin ödenmemesinden dolayı Milan'dan tarafından FIFA'ya verilen Trabzonspor, bu borcu iki taksit halinde ödeyebileceğini İtalyan temsilcisine iletti.  Milan kulübü ise henüz bu teklife yanıt vermedi. Aynı şekilde Emmanuel Mas'ın transfer edildiği San Lorenzo kulübüne de 1 Milyon Euro'luk transfer bedelini ödeyemeyen bordo mavili kulüp bu transfer nedeniyle de FIFA'ya şikayet edildi. Arjantinli futbolcunun bonservisini iki taksit halinde ödemek istediğini bildiren Lorenzo'ya bildiren Trabzonspor'un talebi kulüp tarfından reddedildi. Bunun üzerine Karadeniz ekibi teklifini yenileyerek daha kısa vaadede peşin olarak ödemeyi taahhüt etti.

Öte yandan bordo mavili kulübün geçen yıl aldığı Hjun Jun Suk'un da 452 Bin 250 Euro'luk fesih bedeli ödenmediği için bu transferde FIFA'ya taşındı. 

FIFA'DAN UYARI

Ayrıca Trabzonspor'un Mas'ın 75 Bin Euro'luk yetiştirme bedelini de ödemediği için Bero transferinde olduğu gibi FIFA tarafından disiplin kuruluna sevkedileceği uyarısı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor