Trabzonspor Sörloth için itiraz hazırlığı

Sörloth'a 2 maç ceza çıkması halinde itiraz edilecek

Trabzonspor Sörloth için itiraz hazırlığı

Süper Lig'in 21. haftasında Eryaman Stadyumu'nda oynanan ve Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren Gençlerbirliği karşılaşmasında bordo mavili golcü Sörloth, rakibinin kendisine müdahalesi sonrası sinirlenmiş ve buna tepki göstermişti. Norveçli golcünün bu hareketi, hakem tarafından kırmızılı kart ile değerlendirilmiş ve Sörloth oyun dışı kalmıştı. Yaşanan bu gelişmeleri değerlendiren Trabzonspor yönetimi, Sörloth için Tahkim'e gitmeye karar verdi.

Bordo mavililerin Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Sörloth'a verilecek cezaya göre planlar hazırlandı. Rakibinin kasıtlı tekmelerine sinirlenen ve tepkisi sonucu kırmızı kart gören Norveçli futbolcuya PFDK'dan 2 maç ceza çıkması halinde yönetim, olayın görüntülerini ve Sörloth'un sağ ayak bileğinin resimleriyle hazırlayacağı bir dosya ile Tahkim Kurulu'na başvuracak.

Sörloth: O tekmeler beni bile sinirlendirdi
Kariyerinde ilk kez kırmızı kart gören Sörloth ise, "Normalde sakin biriyim ama pozisyon çok sakin kalınabilecek bir pozisyon değildi. Ancak maçın ardından ayağımın halini görünce cidden daha çok korktum. Futbol oynuyoruz, bu kadar sert hareketleri yapmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum" diyerek rakibinin tutumunu eleştirdi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler