Trabzonspor son 16 yılın en kötüsü...

Bordo mavililer en çok gol yedikleri sezondan birini yaşıyor

Trabzonspor son 16 yılın en kötüsü...

Bu sezon savunmada yaşadığı problemlerle dikkat çeken ve ligin 32. haftası itibariyle kalesinde toplamda 50 gol gören Karadeniz temsilcisi, 16 sene sonra en çok gol yediği sezonunu yaşıyor... 

Bordo-Mavililer, 2001-2002 sezonunun 32. haftasında kalesinde 56 gol görmüş ve ligi 13. sırada tamamlamıştı. Geçtiğimiz iki sezonda da zirvenin oldukça gerisinde kalan Trabzonspor, aynı haftada 2015-2016’da 46, 2016- 2017’de de 31 gol yemişti.

‘Büyük hatalar yaptık’

Önceki gün oynanan Kasımpaşa maçının ardından konuyla ilgili konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay da farklı mağlubiyeti defanstaki kötü performansa bağlamıştı. Savunmada inanılmayacak derecede kötü olduklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “Gerçekten savunmamız büyük hatalar yaptı. Kasımpaşa pozisyona girmiyorken, adamları pozisyona soktuk. Hatalar olunca da mağlubiyet kaçınılmaz oluyor” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor