Trabzonspor Sneijder'ı onunla durduracak

Teknik direktör Şota Arveladze, sakatlığı geçen Okay'dan Galatasaray'ın yıldız ismi Sneijder'i tutmasını istedi. Bu oyuncunun maç kasetlerini detaylı bir şekilde izleyerek zayıf yönlerini analiz eden Gürcü teknik adam, Hollandalı oyuncuya nefes aldırmak i

Trabzonspor Sneijder'ı onunla durduracak
Teknik direktör Şota Arveladze, sakatlığı geçen Okay'dan Galatasaray'ın yıldız ismi Sneijder'i tutmasını istedi. Bu oyuncunun maç kasetlerini detaylı bir şekilde izleyerek zayıf yönlerini analiz eden Gürcü teknik adam, Hollandalı oyuncuya nefes aldırmak istemiyor. Okay'ın oynamadığı Kayserispor maçında orta sahada sıkıntılar yaşayan bordo-mavili takım ideal sistemine dönecek. Kalabalık orta saha ile rakibi durdurmak isteyen Gürcü teknik adam, dün Okay Yokuşlu ile özel bir görüşme yaptı. 
 
O durursa Cimbom durur 
Gürcü hocanın genç oyuncuya, "Galatasaray'ın bütün hücum organizasyonlarını Sneijder yapıyor. Onu durdurmanı istiyorum. Adım bile atmamalı. Sneijder durursa rakibimiz komple durur. Sakin oyna ve topa sert ol. Seni sinirlendirmesin" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor