Trabzonspor Slovenya'da 2 maç daha oynayacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Slovenya kampında 2 hazırlık maçı daha oynayacak.

Trabzonspor Slovenya'da 2 maç daha oynayacak

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor, ikinci etap çalışmaları kapsamında iki hazırlık maçı daha oynayacak.

Karadeniz devi, ilk etapta 3 hazırlık maçı oynadı. Bordo-mavililer, ikinci kamp döneminde 25 Temmuz'da Kuzey Makedonya'nın Rabotnicki, 26 Temmuz'da da Slovenya'nın Kranj takımı ile olmak üzere 2 karşılaşma daha yapacak.

Amdouni 20 milyona gitti

Geçen sezon Trabzonspor'un yakından ilgilendiği ve transferinde de önemli aşama kaydettiği isimlerden biri olan Zeki Amdouni'den flaş transfer. 22 yaşındaki santrfor, 20 milyon euro'ya İngiltere'nin yolunu tuttu, Burnley'ye transfer oldu.

Boğuşlu görevinden alındı

Kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, teknik direktör Bjelica'nın gelmesi sonrası görevine devam etmişti. Ancak Bjelica, yönetime Boğuşlu'nun yerine Hırvat bir kaleci antrenörü getirmek istediğini söyledi. Böylelikle Boğuşlu, A takımdaki görevinden ayrıldı.
Trabzonspor Kulübü de, geçtiğimiz günlerde 24 Haziran tarihine dikkat çeken bir video paylaşımı yaparak taraftarlarını heyecanlandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler