Trabzonspor şike yapmış!

Trabzonspor’un kupasının çalındığı ve CAS mahkemesi dahil birçok yerde haklı bulunduğu şike davasında  Fenerbahçe adeta yavuz hırsız rolüne sokuldu.3 Temmuz davasının başından bugüne kollanan Fenerbahçe siyasi müdahalelerle küme düşmekten kurtulurken medy

Trabzonspor şike yapmış!

Trabzonspor’un kupasının çalındığı ve CAS mahkemesi dahil birçok yerde haklı bulunduğu şike davasında  Fenerbahçe adeta yavuz hırsız rolüne sokuldu.

3 Temmuz davasının başından bugüne kollanan Fenerbahçe siyasi müdahalelerle küme düşmekten kurtulurken medya yoluyla da şike davasında haklı konuma geçirilme operasyonu devam ediyor.

Dün akşam yaşanan rezalet ise şimdiye dek yaşananlara tuz biber oldu. Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın kanal TV EM de tam bir skandal yaşandı. Fenerbahçe’nin borozanlığını yapan Aytunç Erkin isimli yazar bu kanalda Trabzonspor’u topa tutarken bordo mavili camianın bir çok kez şike yaptığını söyledi.

Trabzonspor’un eski başkanlarını da şikeyle suçlayan şeytanın avukatı Erkin,  Sadri Şener, Faruk Özak, Nevzat Şakar’a da ilginç iddialarla yüklendi. Trabzonspor’un bir çok maçta şike yaptığını ima eden  şikeci Aziz Yıldırım yandaşı Erkin bordo mavili taraftarları çileden çıkardı.

İŞTE O SAÇMA SAPAN İDDİALARLA DOLU O AÇIKLAMALAR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor