Trabzonspor seriyi sürdürecek

 Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda hafta sonu konuk edeceği Galatasaray'ı yenerek evindeki iyi sonuçlarını sürdürmeyi hedefliyor.Bu sezon, kendi evinde 13 maçta 9 galibiye

Trabzonspor seriyi sürdürecek

 Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında sahasında oynadığı 5 maçı da kazanan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda hafta sonu konuk edeceği Galatasaray'ı yenerek evindeki iyi sonuçlarını sürdürmeyi hedefliyor.

Bu sezon, kendi evinde 13 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 30 puan toplayarak sahasında en başarılı ekiplerden biri olan bordo-mavililer, zorlu maç öncesi de ezeli rakibine gözdağı verdi.

Karadeniz ekibi, evinde Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Gaziantepspor ile berabere kalırken, Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor'u mağlup etme başarısı gösterdi. Bordo-mavili takım, sahasındaki tek yenilgisini Eskişehirspor karşısında aldı.

Trabzonspor, iç saha puan cetvelinde 32 puanı bulunan Fenerbahçe'nin arkasında ikinci sırada yer alarak sahasında en iyi performans gösteren ikinci takım konumunda bulunuyor. Sahasındaki 13 maçta 32 gol atan bordo-mavililer, maç başına 2,46  gol ortalaması yakalarken ligde de en golcü takım olarak dikkati çekiyor.

- Fenerbahçe ile berabere

Trabzonspor, bu sezon sahasında üç İstanbul takımı karşısında sadece Fenerbahçe ile karşılaştı.

Ligin ikinci haftasında sarı-lacivertli takımı konuk eden bordo-mavililer, sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak rakibine 2 puan kaybettirdi.

Karadeniz ekibi, ligin 27. haftasında Galatasaray'ı, ligin 29. haftasında da Beşiktaş'ı konuk ederek, üç rakibine karşı bu sezonki maçlarını tamamlayacak.

- Hüseyin Avni Aker'deki 13 maç

Trabzonspor'un bu sezon ligde sahasında oynadığı 13 maç ve aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Fenerbahçe............................: 0-0

Trabzonspor-Kasımpaşa.............................: 1-1

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu................: 3-1

Trabzonspor-Gaziantepspor.......................: 4-4

Trabzonspor-Torku Konyaspor...................: 3-2

Trabzonspor-Gençlerbirliği..........................: 4-1

Trabzonspor-Çaykur Rizespor.....................: 3-2 

Trabzonspor-Eskişehirspor..........................: 1-4

Trabzonspor-Medicana Sivasspor...............: 3-1

Trabzonspor-SAİ Kayseri Erciyesspor.........: 2-1 

Trabzonspor-İstanbul Başakşehir................: 3-2

Trabzonspor-Kardemir Karabükspor...........: 3-2

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor.............: 2-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor