Trabzonspor seri yakalayamadı

5 maçlık beraberlik serisi sonrasında Karagümrük'ü deviren Trabzonspor, dün Göztepe karşısında da çok zorlandı. Bordo-Mavililer, kalesinde golü gördükten sonra 10 kişi kaldı. Son ana kadar mücadelesini sürdüren Trabzonspor, 88'de Ekuban'ın kaydettiği gol ile 1 puanı hanesine yazdırdı.

Trabzonspor seri yakalayamadı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, son dönemde kazanma alışkanlığını kaybetmişti. Üst üste oynadığı Sivasspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Galatasaray maçlarının tamamında sahadan beraberlikle ayrılan bordo mavililer, geçen hafta Fatih Karagümrük karşısında bu seriye son vermişti. Trabzonspor, dün Göztepe mücadelesinde kazanarak, bir galibiyet serisi başlatmayı umuyordu ancak başarılı olamadı. Sarı-Kırmızılı ekip karşısında bir hayli zorlanan Trabzonspor, 45+1'de Adis Jahovic'in golüyle geriye düştü. 67'de Berat Özdemir'in gördüğü kırmızı kart ile bordo mavililer iyice zorlanmaya başladı. Ancak son ana kadar pes etmeyen Fırtına, 88'de Ekuban'ın attığı gol ile 1 puanı kurtarmayı başardı.

Deplasmanda bileği bükülmüyor

Bu arada Abdullah Avcı yönetiminde dış sahada oynadığı maçlarda rakiplerine geçit vermeyen Trabzonspor, Göztepe karşılaşmasında da bu başarılı serisini sürdürdü. İzmir ekibi karşısında 1 puanı son anlarda alan Bordo-Mavililer, dış sahadaki yenilmezlilk serisini tam 15 maça çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor