Trabzonspor seri yakalamak istiyor

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı ile seri yakalamak istiyor.

Trabzonspor seri yakalamak istiyor
Deplasmanda Galatasaray'ı yenerek moral bulan Trabzonspor, sahasında konuk edeceği komşusu Çaykur Rizespor maçından da 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor. 

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ettikten sonra Gaziantepspor’a deplasmanda 1-0, evinde Osmanlıspor’a 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a da dış sahada 3-0 yenilen bordo-mavililer, kupada Serhat Ardahanspor karşısında aldığı 6-0’lık galibiyetin ardından ligde de Atiker Konyaspor’u mağlup ederek, 3 puanla tanışmıştı. Deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 4-0 mağlup olarak şok yaşayan Trabzonspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalmasının ardından, TT Arena'da Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek haftalar sonra deplasmanda galip gelmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor'u 2-1 yenerek gruplara kalan bordo-mavililer, sahasında konuk edeceği Çaykur Rizespor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

ÖZGÜVEN ADINA ÖNEMLİ MAÇ

Galatasaray galibiyetinin Karadeniz derbisini kazanarak taçlandırmak istiyen Trabzonspor, özgüven kazanma adına zorlu müsabakaya büyük bir önem veriyor. Çıkışa geçmek ve seri galibiyetler kazanma adına konuk edeceği Çaykur Rizespor'u Hüseyin Avni Aker'de eli boş göndermek isteyen bordo-mavililer, ligde galibiyet serisinin temellerini atarak üst basamaklara doğru tırmanışa geçmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler