Trabzonspor seri peşinde!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-0 yenen Trabzonspor buruk bir sevinç yaşarken, bordo-mavililer kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak seri yakalamak istiyor.   Spor Toto Süper Lig'de zor ve sıkıntılı

Trabzonspor seri peşinde!
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-0 yenen Trabzonspor buruk bir sevinç yaşarken, bordo-mavililer kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak seri yakalamak istiyor.
 
Spor Toto Süper Lig'de zor ve sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-0 yenerek haftalar sonra 3 puanı aldı. Dış sahada kazanılan maç yüzlerde biraz olsun tebessüm yaşanmasına neden olsa da, üst üste 4 maçta kaybedilen 12 puan akıllara geldiğinde, kazanılan 3 puan buruk sevinç yaşattı.
 
Sezona sıkıntılı başlamasına rağmen ligin ilk 4. haftasında oynadığı futbolla ve aldığı puanlarla ligin zirvesinde yer alan Trabzonspor'da Galatasaray maçının bitiş düdüğü ile birlikte yakaladığı hava bozulmuştu. Osmanlıspor’a 3-1, Torku Konyaspor’a 2-1 ve son olarak Mersin İdmanyurdu’na 3-2 mağlup olan Karadeniz ekibi, söz konusu haftalarda 12 puan kaybederek ligin alt sıralarında yer almıştı. Saha içinde ve saha dışında gündeme gelmeye başlayan Trabzonspor kaybettiği puanlarla da ligin alt sıralarına doğru inişe geçerek hayal kırıklığı yaşatırken, psikolojik açıdan çok zor günlerden geçiyor.
 
TRABZONSPOR SIKINTILI GÜNLERİ GERİDE BIRAKMAK İSTİYOR
 
Saha içi kadar saha dışında da birçok tartışmanın odağında olan Trabzonspor, Medicana Sivasspor maçının ardından sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak sıkıntılı günleri geride bırakmak istiyor. İyi bir Trabzonspor ve yeni bir seri için birçok alternatifi deneyen teknik direktör Shota Arevaldaze teknik ve taktik çalışmalardan daha çok takım üzerindeki güven ortamının geri gelmesi adına çalışmalar yapıyor. Moral ve motivasyon anlamında oldukça sıkıntılı günler geçiren bordo-mavililer sezon başında yakaladığı havayı tekrar yakalamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler