Trabzonspor Sarı tehlikeyi ucuz atlattı

Trabzonspor'da sarı kart sınırındaki 7 oyuncu da kart görmedi.

Trabzonspor Sarı tehlikeyi ucuz atlattı
Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecekti.ancak 7 oyuncu da kart görmedi Bordo-Mavililerde G.Saray derbisinde kart cezalısı oyuncusu bulunmuyor.
KADRODA SÜRPRİZ YOK 
Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda sürpriz yapmadı.  Son haftalarda kazanan kadroyu korumayı tercih eden tecrübeli teknik adam, Kardemir Karabükspor maçını kazanan 11'i Akhisar deplasmanında da görevlendirdi.

Geçtiğimiz hafta yaşadığı ağır sakatlığı atlatan ve kısa sürede iyileşen Olcay Şahan'ın oynama arzusu da Yanal'ı fazlasıyla memnun etti.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle formasını Medjani’yi kaptıran Durica’nında Galatasaray maçına yetişme ihtimali oldukça fazla. Trabzonspor’un Doktor Ufuk Şentürk başkanlığındaki Sağlık ekibi bu futbolcuyu maça yetiştirmek için büyük çaba harcıyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor