Trabzonspor şampiyonluk umudunu kaybetmedi

Süper Lig’in 28’inci haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak zirve koltuğunu Medipol Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor’da, futbolcular ve yöneticiler şampiyonluk umudunu koruyor.

Trabzonspor şampiyonluk umudunu kaybetmedi

Ligin 20’nci haftasında devraldığı zirve koltuğunu 28’inci hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak Medipol Başakşehir’e bırakan Trabzonspor, kalan 6 hafta öncesi şampiyonluk umudunu sürdürüyor. Trabzonspor’da hem yöneticiler hem de futbolcular Alanyaspor karşılaşmasının ardından ligde 6 maça daha çıkacaklarını ve şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, Alanyaspor maçında kaybettikleri 2 puana çok üzüldüklerini belirterek, “Buna bir yol kazası diyoruz. Ama şunu unutmasınlar; Trabzonspor söke söke şampiyon olacak” derken, personel ve projeler koordinatörü Sertaç Güven de “Kimse merak etmesin, biz şampiyon olacağız. Hem de öyle olacağız ki, hafızalardan bu şampiyonluk silinmeyecek. Mücadele nerede verilecekse, biz orada mücadele edeceğiz” yorumunu yaptı. Trabzonspor’da futbolcular da ligde 6 hafta daha olduğuna işaret ederken, Alexander Sörloth, “Başımızı dik tutuyoruz. Hala 6 maç var”, Joao Pereira, Ne olursa olsun hala birlikte oynayacağımız 6 maç var. Haydi çocuklar”, Gaston Campi, “Hala 6 maç var, asla pes etme” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler