"Trabzonspor şampiyonluğun en önemli adayı"

Sinan Engin Trabzonspor'un şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu söyledi.

"Trabzonspor şampiyonluğun en önemli adayı"

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor Rizespor'u 4-1'lik net skorla geçerek ilk yarıyı tamamladı.

Son haftalarda yükselen formuyla ilk yarıyı 2. sırada tamamlayan Trabzonspor için bir çok yorumcu övgü dolu sözlerle bahsetti. Bunlardan biri de Sinan Engin oldu. Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda yaptığı yorumda Trabzonspor'un şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu söyledi.

Bordo mavili takımın rakiplerini "baba" gibi mağlup ettiğini söyleyen Engin " Takımlar devre arasında transfer yapacak. Çok hareketli geçecek. Müthiş bir ikinci yarı bizi bekliyor. Herkes ligi gözüne kestirdi. Bir çok takımın şampiyonluk şansı çok fazla. Ligde iyi futbol oynayan iki takım var. Bu hafta Galatasaray ama kaç haftadır aynı olan Trabzonspor var. Hatırlayalım Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı Galatasaray'ı nasıl yendi. Deyim yerindeyse baba galibiyetler aldı Trabzon. 1-0, hakemle falan değil. Adam gibi deyim yerindeyse hakederek yendi. Trabzon bana göre şampiyonluğun en önemli adayı."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor