Trabzonspor şampiyon olursa iki ülkeye gidilecek!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Azerbaycan basınına konuştu

Trabzonspor şampiyon olursa iki ülkeye gidilecek!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Azerbaycan basınına açıklamalarda bulundu.

CBC Sport’un Türkiye’den Futbol programına telefonla canlı bağlanarak soruları yanıtlayan Ağaoğlu, Trabzonspor’un şampiyon olması durumunda Makedonya ve Azerbaycan’ı ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Ağaoğlu " Ziyaret etmek istediğim iki şehir var. Makedonya’da Trabzonsporluların olduğu bir köy var bir orası bir de Azerbaycan’da Bakü var. Daha önce Bakü’ye 3-4 kez geldim. Çok sevdiğim bir şehir. Azerbaycan çok beğendiğim bir yer. Herkesin söylediği gibi tek millet iki devlet. Onun ötesinde Azerbaycan kültürüne çok büyük bir sempatim var. Yaşamıyla, kültürüyle bölgenin örnek ülkelerinden birisi. Ben ayırt etmeksizin, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve tüm takımları tutan Azerbaycanlı taraftarları selamıyorum. Eğer şampiyon olursak ziyaret edeceğim yerlerden biri Bakü olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor