Trabzonspor şampiyon olduı!

Bursa’da düzenlenen Cevat Soydaş Turnuvası’nda mücadele eden Trabzonspor Medical Park, final müsabakasında Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılaştı. Maçın ilk periyodunu 29-28 kaybeden Bordo-Mavili devler, ikinci periyotta da üstünlük gösteremedi ve devr

Trabzonspor şampiyon olduı!

Bursa’da düzenlenen Cevat Soydaş Turnuvası’nda mücadele eden Trabzonspor Medical Park, final müsabakasında Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılaştı.

Maçın ilk periyodunu 29-28 kaybeden Bordo-Mavili devler, ikinci periyotta da üstünlük gösteremedi ve devreye 51-45 geride gitti.

İkinci yarıya etkili başlayan Trabzonspor Medical Park, rakibin baskısına engel olamadı ve üçüncü periyodu 66-65 kaybetti.

Son periyotta fırtına gibi esen Bordo-Mavililer, salondan 94-91 galibiyetle ayrıldı ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor