Trabzonspor sahaya inmeye hazırlanıyor, tek eksik Sörloth

Trabzonspor kalan haftalara hazırlık için idmanlara başlayacak

Trabzonspor sahaya inmeye hazırlanıyor, tek eksik Sörloth

Süper Lig'de averajla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, kalan haftalar için planlarını hazırladı. Lig haziranın ilk haftasında başlayacakmış gibi şekil alan bordo-mavililer, bu ay içinde yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında da görüşlerini tekrar dile getirecek ve bu konuda Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği kararlara göre hareket edecek.

Trabzonspor'un normal şartlarda bugün başlaması planlanan antrenmanları sokağa çıkma yasağı nedeniyle 4 Mayıs Pazartesi'ye ertelendiği belirtildi. Pazartesi günü Bilim Kurulu'nun vereceği antrenmanların nasıl yapılacağına dair rapor doğrultusunda çalışmaların başlaması bekleniyor.

 SÖRLOTH DIŞINDA TAM KADRO

Trabzonspor'da ilk idman öncesi Sörloth dışında eksik bulunmuyor. Ülkesinden dönüşte 14 günlük karantinaya alınan futbolcu, 6 Mayıs'ta kaldığı yurttan çıkış yapacak. Norveçli oyuncu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı görevlilere teşekkür etti. Bu arada teknik heyet uzun süredir antrenman yapılmamasından dolayı ilk etapta oyunculara kondisyon yüklemesi yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor