Trabzonspor Sağbekini buldu mu ?

Karadeniz ekibi, lig başlamadan transferi bitirmek için kolları sıvadı

Trabzonspor Sağbekini buldu mu ?
Trabzonspor'da hedef: Tavernier ve Halliday
Trabzonspor, İskoçya ve Norveç'te transfer üssü kurdu. Başkan Muharrem Usta önceki gün İngiltere'den İskoçya'ya geçerken, yardımcısı Nevzat Aydın da aynı gün Norveç'in başkenti Oslo'ya gitmişti. Başkan Usta, Glasgow Rangers takımında forma giyen 25 yaşındaki sağ bek James Tavernier'in transferi için görüşmeler yürütüyor.
 
HALLİDAY SÜRPRİZİ
Usta'nın listesinde, sürpriz olarak aynı takımdan Andy Halliday'ın da olduğu, 25 yaşında ve 1.81 boyundaki başarılı oyuncu için İskoç kulübüyle pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.
 
MALİYETİ UYGUN OLACAK
Başkan yardımcısı Nevzat Aydın ise Oslo'da, bir süredir gündemde olan Johan Svensson'un transferini bitirebilmek için Rosenborg'la pazarlıklara başladı. Usta ve Aydın, sürekli telefon trafiği yaparak transfer görüşmeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Maliyet açısından en uygun ismin transferi düşünülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler