Trabzonspor Sadık için teklif yaptı mı?

Özellikle transfer döneminin başında adı Trabzonspor ile anılan Sadık için açıklama geldi.

Trabzonspor Sadık için teklif yaptı mı?

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Sadık Çiftpınar'a Trabzonspor ve Beşiktaş'tan teklif geldiği iddialarına yanıt verdi.

Erdal Gündüz Trabzonspor ve Beşiktaş ile adı anılan gelen futbolcuyla ilgili olarak , "Sadık Çiftpınar için kulübümüze gelen resmi ya da sözlü bir teklif yok. Bu konuda başkanımızla görüşmeler yaptım ancak kesinlikle resmi bir teklif yok. Sadık son dönemlerde iyi bir çıkış yaptı. Ama bize gelen bir teklif olmadı. Sadık’la ilgili başkanımızın düşüncesinin bilmiyorum ancak değerini bulan her oyuncuyu göndermek lazım. Anadolu kulüplerinde büyük kulüplerimiz de dahil Anadolu takımlarında oynatmak ve ondan sonra satmak ya da kendi takımında tecrübeli bir şekilde oynatmak onların da avantajı. Genç oyuncuları bulup çıkarıp satmak fikrindeyim. Tabii kimse Beşiktaş’ın sattığı oyuncular kadar parayı Malatyaspor'a vermez. Malatyaspor gibi Anadolu kulüplerinde değerini bulan her oyuncu satılmalı" ifadelerini kullandı. 

Radyospor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor