Trabzonspor sadece kupayı kaybetmedi! İşte son dakika golünün maliyeti

Trabzonspor, Beşiktaş karşısında Ziraat Türkiye Kupası’nı son dakikalarda yediği gol ile kaybetti.

Trabzonspor sadece kupayı kaybetmedi! İşte son dakika golünün maliyeti

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20:45'te başlayan karşılamada takımların ne kadar para ödülü aldığı merak konusu oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor, rakibine Ghezzal, Salih Uçan ve Al-Musrati’nin golleriyle 3-2 yenilerek Türkiye Kupasına ulaşamadı.

90+4’de yenilen gol ile giden Kupa şampiyonluğu sonrasında hem kupa hem para ödülü hem de Avrupa Ligi turları elden kaydı gitti.

AVRUPA LİGİ PLAY-OFF ŞANSI GİTTİ

Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Beşiktaş’ın, kupayı almasıyla gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmesi de kesinleşti. Siyah-beyazlılar, 2024-2025 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-off turundan Avrupa macerasına başlayacak. Trabzonspor ise Lig 3. Sü olduğundan dolayı 2. Eleme Turundan kupalara katılacak. Yani Avrupa Ligi için 3. Tur geçmek zorunda kalacak.

20 MİLYON TL UÇTU

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Beşiktaş, 1 milyon 500 bin dolarlık (Yaklaşık 48.3 milyon TL) parayı kasasına koydu. Trabzonspor ise finalist olduğu için 900 bin dolar (Yaklaşık 29 milyon TL) kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler