Trabzonspor – Roma maçı programı belli oldu

Trabzonspor’un Roma programı belli oldu.

Trabzonspor – Roma maçı programı belli oldu

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacağı Roma maçı öncesinde bordo mavili ekibin ve ev sahibi takımın yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

Buna göre 25 Ağustos Çarşamba günü ev sahibi takım Roma yerel saatle 10.00’da kendi tesislerinde antrenman gerçekleştirecek ve antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Ev sahibi takım aynı gün yerel saatle 12.45’te Teknik Direktör Jose Mourinho ve bir futbolcunun katılımıyla yine tesislerinde basın toplantısı düzenleyecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile oyuncu Marek Hamsik’in katılacağı basın toplantısı ise 25 Ağustos Çarşamba günü yerel saatle 17.30’da maçın oynanacağı Roma Olimpiyat Stadyumu’nda yapılacak.

Basın toplantısının ardından saat 18.00’de yine stadyumda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler