Trabzonspor Robinho'ya teklif yaptı mı?

Robinho iddialarının ardından gerçek ortaya çıktı

Trabzonspor Robinho'ya teklif yaptı mı?
Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye çalışacak olan ve oldukça hareketli günler geçireceği düşünülen Trabzonspor'da her gün bir başka isim gündeme getiriliyor. Bu isimlerden en dikkat çekici olan da Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho oldu...


Kariyeri boyunca Real Madrid, Manchester City ve Milan gibi üst düzey takımlarda forma giyen ve son yıllarda gözlerden uzaklaşan Robinho'nun Trabzonspor'un gündeminde olduğu ve görüşmeler yapıldığı iddia edilmişti. Hatta taraftarı Şenol Güneş Stadı'na çekebilmek amacıyla yönetimin bu transferde ısrarcı olduğu öne sürülmüştü.

Ancak Haber61'in edindiği bilgilere göre bu iddiaların tamamı gerçek dışı... Robinho'nun hiçbir şekilde transfer listesine girmediği öğrenilirken görüşme yapıldığı iddialarının ise hayal ürünü olduğu belirtildi. Maddi anlamda büyük sıkıntı yaratabilecek bu isim için suni bir gündem yaratıldığı kaydedilirken Trabzonsporlu yöneticiler bu ismin bir menajer oyunuyla basına sızdırılmış olabileceğini dile getirdi.

Günün çarpıcı özel haberleri;

mehmet

transfer

serdar

muhammet
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor