Serdar Taşçı'da flaş gelişme!

Trabzonspor'un anlaşmaya yakın olduğu isimlerden Serdar Taşçı'da yeni bir gelişme yaşandı

Serdar Taşçı'da flaş gelişme!
Haber61 Spor Servisi- ÖZEL

Transfer harekatını sürdüren ve ara transfer döneminde hareketli günler geçirmesi beklenen Trabzonspor  bir çok oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. Bu noktada bordo mavililerin her konuda anlaşmaya vardığı Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı ile görüşmeler devam ediyor.

Tecrübeli stoperi kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor bu transferde sağlık kurulundan çıkacak raporu bekliyor. Serdar'ın kariyeri boyunca yaşadığı sakatlıklar nedeniyle endişeli olan Trabzonspor'un detaylı bir sağlık kontrolü sonrasında bu transfere noktayı koyacağı öğrenildi.

Mustafa Yumlu'nun yaşadığı sakatlığın benzeri olarak dizinde esneme olan Serdar'ın yaşadığı sakatlık performansını kötü etkileyeceği tespit edilirse Trabzonspor'un bu transferden vazgeçeceği kaydedildi. Ancak tecrübeli oyuncunun sakatlığının uzun vadede sıkıntı yaratmayacağı öngörülürse bordo mavililer Serdar'la sözlemeşme imzalayarak kısa süre içerisinde Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapmayı planlıyor.

  Günün çarpıcı özel haberleri;

mehmet

robinho

transfer

muhammet
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor