Muhammet Demir Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?

Trabzonspor'da beklenen performansı gösteremeyen Muhammet Demir için karar zamanı

Muhammet Demir Trabzonspor'dan ayrılıyor mu?
Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Trabzonspor'un geçen yıl devre arası tranfer döneminde Gaziantepspor'dan 2 Milyon 750 Bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Muhammet Demir'in takımdan ayrılması gündemde...

Bordo mavili forma altında beklenenden çok uzak bir performans sergileyen ve bir türlü istediği patlamayı yapamayan Trabzonlu golcü için eski kulübü Gaziantespor'un kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Gaziantepspor'un yanı sıra bir çok Süper Lig ekibinin daha Muhammet'i kadrosuna katmak için nabız yokladığı kaydedildi. 24 yaşındaki futbolcu için son kararı Teknik Direktör Ersun Yanal'ın vereceği kaydedildi. Yanal'ın genç oyuncuyu kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı bildirildi.

Trabzonspor'da bu sezon gol kaydedemeyen Muhammet bordo mavili formayla çıktığı toplam 25 karşılaşmada 5 gol atarken 2 de asist yaptı.

  Günün çarpıcı özel haberleri;

mehmet

robinho

serdar

transfer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler