Trabzonspor iki ismi resmen bitiriyor!

Trabzonspor'da iki transfer resmi olarak sonuçlandırmak üzere

Trabzonspor iki ismi resmen bitiriyor!

Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Ara transfer dönemine hızlı giriş yapacak olan Trabzonspor iki transferde mutlu sona yaklaştı.


Arjantin'in San Lorenzo takımında forma giyen Emmanuel Mas ve Sportin Lizbon'da oynayan Joao Pereira ile yapılan görüşmelerde bordo mavililer iki oyuncuyla da anlaşmaya vardı.  

Dün Arjantin'ten yola çıkarak Türkiye'ye hareket eden Emmanuel Mas'ın bugün ya da en geç yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçireceleği öğrenildi. Pereria'nın ise kontrollerinin yapıldığı bildirilirken iki oyuncunun da yarın başlayacak olan kampa yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından büyük bir sorun olmaması durumunda Mas ve Pereria için imza töreni düzenleneceği, transferlerin resmi olarak da Kamu Aydınlantma Platformu'na bildirileceği öğrenildi.

Emmanuel Más kimdir?
emmanuel mas


San Lorenzo’da forma giyen Arjantinli sol bek 27 yaşında. 1.83cm boyundaki oyuncu kariyerine Arjantin ekibi San Martin’de başladı. 2013 yılında ise San Lorenzo’ya transfer oldu. Takımıyla sözleşmesi 2017’nin haziran ayında bitecek olan Mas milli takımla da 6 kez sahaya çıktı. Bu sezon takımıyla 11 maça çıkan Mas 1 gol 1 asist yaptı.

Joao Pereria kimdir?
Joao Pereria

Portekiz’in güçlü ekiplerinden Sporting Lizbon forması giyen Pereira sağ bek mevkinde oynuyor. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu 1.72 cm boyunda . 40 kez Portekiz Milli Takımı’nın formasını da giyen Pereira bu sezon takımıyla 14 maça çıktı. Kariyerine Benfica’da başlayan tecrübeli futbolcu Vicente, Braga, Sporting Lizbon, Valencia ve Hannover formaları giydi. 

  Günün çarpıcı özel haberleri;

mehmet

robinho

serdar

muhammet
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor