Trabzonspor resmen katlediliyor!

Trabzonspor hakem hataları nedeniyle iki maçta 4 puan kaybetti

Trabzonspor resmen katlediliyor!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Zirve yarışında kritik olan karşılaşmadan iki takımda beraberlikle ayrılarak puanlarını 53'e taşıdı ve Trabzonspor liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmada Trabzonspor aleyhine hakem Fırat Aydınus ve VAR ekibi kritik bir hataya imza attı. İlk yarında hava topu mücadelesinde Nwakaeme rakibi tarafından net şekilde çekilere yere düşürüldü. Bu pozisyona hakem Aydınus devam kararı verirken VAR hakemi Mete Kalkavan da devreye girmedi. Trabzonspor'un net penaltısını yiyen hakem ekibi bordo mavililerin iki kritik puanına mal oldu.

Benzer sahne geçen hafta Gaziantep FK maçında da yaşanmıştı. Son dakikalarda Trabzonspor'un attığı bariz gol hakem Halis Özkahya tarafından faul gerekçesiyle yok sayılmıştı. Böylece maç berabere sonlanmış ve Trabzonspor'un iki puanı heba olmuştu.

Hakemlerin operasyonuyla Trabzonspor'un son iki haftada 4 puanı çalınırken zirve yarışında önemli kayıplar yaşatıldı.  Bordo mavililer iki maçta bu şekilde katledilmeseydi 57 puanla rakipleriyle arasındaki farkı açmış olacaktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor