Trabzonspor resmen açıkladı - Mahkemeye gidiliyor

Trabzonspor açıklanan raporun içeriğindeki hususları mahkemeye taşıyacağını açıkladı.

Trabzonspor resmen açıkladı - Mahkemeye gidiliyor

Haber61 - Spor Servisi - Özel denetim şirketi tarafından Trabzonspor'un hesapları üzerine yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıkan ve daha önce açıklanan raporun içeriğindeki hususların mahkemeye taşınması kararı alındı.

Bordo Mavili kulüpten konu ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yönetim Kurulumuzun 22.05.2018 tarih ve 24 sayılı kararı gereğince kulübümüz ve bağlı şirketlerinin geçmiş dönem hesaplarının incelenmesi konusunda DYD Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş yetkilendirilmiştir.

İlgili şirket tarafından hazırlanan 31.08.18 tarihli Özel İşlemler Denetim Raporu, 21.09.18 tarihinde yapılan toplantıda Yönetim Kurulumuzun bilgilerine sunulmuştur.

Yönetim Kurulumuz, kamu yararı statüsündeki derneğimiz ve bağlı şirketler ile tüm camiamızın haklarının korunması doğrultusunda ilgili raporda belirtilen hususları hukuka taşımak üzere için gerekli çalışmaları başlatmıştır."

Trabzonspor resmen açıkladı - Mahkemeye gidiliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor