Trabzonspor -Rabotnicki programı belli oldu

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Rabotnicki ile oynayacağı maç öncesi iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu. Buna göre Teknik Direktör Shota Arveladze ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba günü 18.00’de Hüsey

Trabzonspor -Rabotnicki programı belli oldu

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde Rabotnicki ile oynayacağı maç öncesi iki takımın antrenman ve basın toplantısı programları belli oldu.

 Buna göre Teknik Direktör Shota Arveladze ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı Çarşamba günü 18.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu’nda başlayacak.

Bordo-Mavililer maçtan bir gün önceki antrenmanını ise saat 19.00’da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

 Rabotnicki takımının basın toplantısı ise aynı gün saat 19.45’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda yapılacak. Antrenman ise 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda gerçekleştirilecek ve bu antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor