Trabzonspor personeli unutmadı!

Bordo mavili yönetimin personele prim dağıttığı bildirildi

Trabzonspor personeli unutmadı!
Trabzonspor'da yönetim Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor galibiyetlerinin primi olarak personele 90 bin TL dağıttı. Karabük, Akhisar ve Galatasaray galibiyetlerinden ötürü personele yine prim verileceği öğrenildi. 

GALATASARAY ZAFERİNDEN SONRA

Sezon başında hergün kapısına gelen icralarla boğuşan, ikinci yarıda hem çıkışa geçen hem de alınan galibiyetler ile birlikte kasasına da para giren Trabzonspor’da yönetim, bu süreçte personeli unutmadı. Ligin ilk yarısında zaman zaman maaşların geciktiği yönünde iddiaların ortaya atılmıştı. Yönetim bu algıyı yok etmek için kazanılan maçların primlerini 1 Galatasaray maçından sonra personele de dağıttı.

3 MAÇIN PRİMİ DE VERİLECEK
Bordo-Mavili yönetim ikinci yarıda kazanılan Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarının primlerinin bedeli olarak çalışan yaklaşık 300 personele 90 bin TL para dağıttı. Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray galibiyetlerinin primlerinin de ilerleyen günlerde çalışan personele verileceği öğrenildi.

Karadenizinsesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor