Trabzonspor Palabıyık ile zorlanıyor

Trabzonspor Ali Palabıyık’ın yönettiği maçlarda zorlanıyor.

Trabzonspor Palabıyık ile zorlanıyor

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

29.09.2018 Cumartesi günü saat 16:00’da Medicalpark Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Suat Arslanboğa olacak.

Hakem Ali Palabıyık, Trabzonspor’un en son geçtiğimiz sezon 07.04.2018 tarihinde kendi evinde oynadığı ve Kayserispor’u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yönetmişti.

ALİ PALABIYIK’IN TRABZONSPOR KARNESİ

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık bugüne kadar Trabzonspor’un 17 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmada 6 galibiyet ve 6 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor 5 kez rakipleri ile berabere kaldı. Ali Palabıyık, Trabzonspor’un kendi evinde oynadığı 7 karşılaşmada görev yaparken Bordo mavililer bu maçlarda 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ali Palabıyık oynanan 17 karşılaşmada 7 kez kırmızı kartına başvururken bu kartların 4’ünü Trabzonsporlu oyunculara 3’ünü ise rakip takım oyuncularına gösterdi.

ALİ PALABIYIK'IN TRABZONSPOR MAÇLARI

Trabzonspor Palabıyık ile zorlanıyor

ALİ PALABIYIK’IN KASIMPAŞA KARNESİ

Hakem Ali Palabıyık Kasımpaşa’nın bugüne kadar 11 maçında görev yaptı. Kasımpaşa bu maçlarda 2 galibiyet 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Palabıyık Kasımpaşa’nın deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmada görev yaptı. İstanbul temsilcisi bu maçlarda 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Palabıyık, görev yaptığı Kasımpaşa maçlarında 4 kez kırmızı kart çıkardı. Bu kırmızı kartların 3’ü Kasımpaşalı oyunculara 1’i ise rakip takım oyuncularına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor