Trabzonspor örnek oluyor

Trabzonspor yeni isimleri parlatma peşinde

Trabzonspor örnek oluyor

Kısa sürede Trabzonspor'u belli bir noktaya getiren Başkan Ahmet Ağaoğlu şimdilerde Avrupa'ya da nam salmış durumda. Özellikle salgın sürecinde kulüplerin ekonomik durumlarının masaya yatırıldığı yorumlarda TS markası öne çıkarılıyor.

Sebebi de Sörloth gibi bir olaya imza atması, Yusuf Yazıcı gibi bir değeri hem Trabzonspor'a hem Türkiye'ye hem de Avrupa futboluna kazandırması.

 YENİ İSİMLER YOLDA

Bordo-mavililer ayrıca bir yandan yarışmacı takım olmaya ve şampiyonluğa doğru yol almaya devam ederken diğer taraftan da yeni sezonun kadrosunu kuruyor.

Şu anda transferin de en hareketli ekibi Trabzonspor. İç transferde Pereira ile sözleşme yapan, Hosseini ve Bilal Başacıkoğlu ile yola devam kararı alan Karadeniz ekibi, yerli pazarından da Balıkesirspor'un genç yıldızı Rahmi Anıl Başaran'ı kadrosuna kattı.

Ve bu gençlik aşısına yeni isimlerin de ekleneceği aşikâr. Haberi de Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı verdi.

Dağlı, bordo-mavililerin iki oyuncularıyla daha ilgilendiğini duyurdu. O isimler de Udinese'den kiralanan ve satın alma opsiyonu kullanılacak olan sağ kanat Aly Malle ve merkez orta saha oyuncusu Serdar Güncü.

Başkan Dağlı, iki isim için Trabzonspor ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek "Biz Trabzon'u çok sevdik. Onlar bizi sevdiler. Çok güzel görüşmelerimiz oldu. İnşallah hayırlı bir imza atacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavililerin amacının ise ekonomik ücrete aldığı isimleri parlatıp Türk futboluna kazandırmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor