Trabzonspor onunla sözleşme uzatacak!

Bordo mavililer çok fazla forma şansı bulamayan Esteban ile yeni sözleşme imzalayacak

Trabzonspor onunla sözleşme uzatacak!
Trabzonspor yönetiminmin sezonun sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Esteban Alvarado'la masaya oturduğu, yapılan görüşmelerde olumlu sonuç aldığı öğrenildi.

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara erken başlayan Trabzonspor, iç transferde sözleşmesi sona erecek oyuncularıyla tek tek masaya oturmaya başladı.  Son olarak Yusuf Yazıcı ve Okay Yokuşlu ile sözleşme yenileyen bordo mavililer, sezon sonunda kontratı sona erecek kaleci Esteban Alvarado ile de yola devam etmek için harekete geçti.

2 YIL DAHA

İlk etapta 27 yaşındaki kalecinin menajerinin Trabzon'da Asbaşkan Ahmet Çubukçu’yla bir araya geldiği, ardından da Başkan Muharrem Usta ile İstanbul’da bir görüşme yapıldığı belirtildi. Bordo mavili kulübün Esteban'a 2 yıllık yeni bir sözleşme önerdiği, Kosta Rikalı oyuncunun da Trabzon’u sevdiğini ve kalmak istediğini ilettiği ifade edildi. Görüşmelerin bu hafta içerisinde sonuçlanabileceği, bu arada Esteban'ın yıllık alacağında da iyileştirme yapılacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor