Trabzonspor onun için nabız yokluyor!

Bordo mavililerde transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzonspor onun için nabız yokluyor!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor gelecek yıl 50. Yılda şampiyonluk hedefine ulaşabilmek adına güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Geniş bir transfer listesi üzerinde çalışan bordo mavililerde birçok oyuncuyla görüşme gerçekleştirilerek durumları hakkında ön raporlar hazırlanıyor.

Çalışmalar sürerken basında da bir çok isim çıkmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de Lokomotiv Moskova’da forma giyen Maicon oldu. Haber61’in edindiği bilgilere göre bordo mavili yönetim yetenekli hücumcunun menajeriyle görüşme gerçekleştirdi.

Bu sezon takımıyla toplam 25 maça çıkarak 6 gol 2 asiste imza atan Maicon için yapılan görüşmelerin devam ettiği ve anlaşmak için zemin arandığı öğrenildi. 

Şuan için bu transferde olumlu bir gelişme yaşanmazken futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması Trabzonspor’un iştahını kabartan en önemli etken olarak görülüyor. 

27 yaşındaki Brezilyalı’nın menajerinin, futbolcusunu sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle birçok kulübe de önerdiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor