Trabzonspor onları takibe aldı!

Trabzonspor'un kurmayları bir taraftan 2016-2017 sezonunun kadrosunu yapmanın yollarını arar ve yeni izleme ekibiyle beraber Avrupa’yı mesken tutarken, diğer yandan da gözünü birçok takıma kiralık verdiği isimlere çevirdi. O oyuncular arasında Süper Lig’d

Trabzonspor onları takibe aldı!
Trabzonspor'un kurmayları bir taraftan 2016-2017 sezonunun kadrosunu yapmanın yollarını arar ve yeni izleme ekibiyle beraber Avrupa’yı mesken tutarken, diğer yandan da gözünü birçok takıma kiralık verdiği isimlere çevirdi. O oyuncular arasında Süper Lig’de çıkış gösteren ve ihtiyaç duyulan mevkinin futbolcuları olanlar başrolü oynuyor. 
 
İlk sırada bu sezon büyük problemlerin yaşandığı, zaman zaman alternatifsizlikten gözlerin altyapıya çevrildiği savunma hattı var. Bu bölgede oynayan Zeki Yavru (Kayserispor) ve Uğur Demirok (Osmanlıspor) yakın takibe alındı. Bu futbolcuların tamamı için sezon sonuna kadar detaylı bir rapor hazırlanacağı ve ligler bitmeden gerekli girişimlerin yapılacağı ifade edildi.
 
Bu arada sadece bahsi geçen futbolcular ya da transferler değil, altyapı hamlesiyle ilgili de önemli bir hareketlilik söz konusu. Kısa süre öncesine kadar A Takım’ı çalıştıran ve tekrar altyapı koordinatörlüğüne geri dönen Sadi Tekelioğlu ile teknik direktör Hami Mandıralı’nın sık sık fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Planlamaya göre büyük bir sürpriz olmazsa önümüzdeki sezon başı kampına alt yapıdan birçok yıldız adayının da katılması düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler