Trabzonspor onları davet etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun davetlisi olarak Trabzon'a geliyor.    Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Hüseyin Avni Akar Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor -Osmanlıspor müsabakasına, bordo-mavili yönet

Trabzonspor onları davet etti
Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun davetlisi olarak Trabzon'a geliyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Hüseyin Avni Akar Stadyumu'nda oynanacak olan Trabzonspor -Osmanlıspor müsabakasına, bordo-mavili yönetim kurulu Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nı ve taraftarlarını Trabzon'a davet etti.
 
Galatasaray maçında yaşanan hakem faciasının ardından, birçok kulüpten destek alan Karadeniz ekibi, yarın akşam planlanan organizasyon dahilinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteren Takımı ve Osmanlıspor taraftarları takımlarına destek olurken bordo-mavili kulübe yapacağı protesto eyleminde destek vererek birlik ve beraberlik görüntüsü verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler