Trabzonspor onlara savaş açtı

Trabzonspor lisanssız ürünlerin satışıyla alakalı Hukuk Bürosu ile anlaşarak mücadele başlattıklarını açıkladı.

Trabzonspor onlara savaş açtı

Bordo mavili kulüpten bugün akşam saatlerinde yapılan açıklamada Lisanssız ürünlerin sahtelerini üretip kazanç sağlayanlar hakkında hukiki mücadele başlattığını duyurdu.

Resmi web sitesinden yapılan açıklamada ;

Kulübümüzün tescilli markalarından biri olan TS Club ürünlerinin imitasyonlarına yönelik kapsamlı bir mücadele başlatılmıştır.

TS Club’lardan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Yalçın Orhan, ‘’Taraftarımızın kulübümüze destek olmak için satın aldığı lisanslı ürünlerin sahtelerini üreten ve satanlara yönelik kapsamlı bir mücadele başlattık. Bunun için yeni bir hukuk ofisiyle anlaşma sağladık. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çok ciddi bir şekilde sürdürülecek mücadelemizde her türlü yasal hakkımızı kullanacağız. Bu konuda taraftarımızdan da destek bekliyoruz. Lisanssız ürünleri satanları kulübümüzün Halkla İlişkiler Birimi’ne bildirmelerini özellikle rica ediyoruz” dedi.

Orhan, son zamanlarda taraftarlarımızı arayarak forma ve atkı satmak isteyenlere de itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi: “Trabzonspor Dergisi, Yavru Fırtına ve TS Club’a ait çağrı merkezlerinin dışında herhangi bir telefon numaramız yoktur. Bu telefon numaralarımız da 0 (212) 981 1967 ve 0 (850) 532 1967’dir. Bunun dışında arayanlara kesinlikle itibar edilmesin. Ayrıca son günlerde taraftarlarımızın işyerlerine veya evlerine giderek forma satmaya çalışanların olduğunu da öğrendik. Kesinlikle böyle bir çalışmamız yoktur. Kulübümüz avukatları bu sahtekarlarla ilgili suç duyurularında bulunmuştur.” ifadelerine yer verildi. 

Haber61 yazarlarından Okan Çıtlak'ın günler öncesinden gündeme getirdiği konu ile ilgili "Trabzonspor bu kadar aciz mi?" başlıklı yazısını okumak için tıklayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor