Trabzonspor önemli isimlerden mahrum kaldı

İlk Etap kampında önemli isimlerinden mahrum kalan Trabzonspor ikinci etapta tam kadro çalışmayı hedefliyor.

Trabzonspor önemli isimlerden mahrum kaldı

2018-19 sezonuna hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Slovenya kampında Onazi, Castillo, Sosa, Burak, Abdülkadir gibi takımın önemli isimlerinden mahrum kaldı.

1 Temmuz’da Slovenya’ya gelen ve 24 Temmuz’a kadar yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürecek olan bordo-mavililer, Nijerya Milli takımıyla Dünya Kupası’nda mücadele ettiği için ekstra izin verilen Ogenyi Onazi, Slovenya kampında sakatlanan ve tedavisi devam eden Fabian Castillo, yine kampta yaşadıkları sakatlıkların ardından tedavileri devam eden Jose Sosa ve takımdan ayrı çalışan Abdülkadir Ömür ile Almanya’da ameliyat olduktan sonra özel program dahilinde çalışan Burak Yılmaz’dan faydalanamadı. Ayrıca genç oyuncular Muhammet Beşir’in yanı sıra Yüksel Şişman ve Luis Ibanez de son antrenmanlarda sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kaldılar.

İKİNCİ ETAPTA KADRO TOPARLANACAK

Eksik oyuncu sayısı fazla olan Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan oyuncuların 13 Temmuz’da yine Slovenya’da devam edecek olan 2’nci etap kamp çalışmalarına yetişmesi bekleniyor. Hazırlık maçlarının ağırlıklı olacağı bu kampta sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Castillo, Sosa, Burak ve izni tamamlanacak Onazi’nin yer alabileceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor