"Trabzonspor önemli bir transfer yaptı"

Trabzonspor'un Olcay Şahan transferini Beşiktaş yazarı yorumladı

"Trabzonspor önemli bir transfer yaptı"
Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor, Beşiktaşlı Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Beşiktaş yazarı Serkan Akcan konuya ilişkin Fanatik’e açıklamalarda bulundu.

Akcar Beşiktaş’ın önemli bir oyuncu kaybettiğini Trabzonspor’un da iyi bir transfer yaptığını söyledi. İşte Acar’ın değerledirmesi;

Olcay Beşiktaş’ın çok sembol isimlerinden biriydi. Feda sezonunda Beşiktaş’ın en önemli futbolcusuydu. Ve şunu ispatladı; Herşey yetenek değildir, çalışma ve azimle bir şeyleri başarabilirsiniz. Beşiktaş önemli bir ismi kaybediyor ama futbolcu her zaman oynamak ister. Ligin ilk yarısı onun için çok parlak geçmedi. Ancak önceki sezonlarda Beşiktaş’ın önemli parçalarından biri oldu. Pas oyununu yapan kademeye giren bir oyuncu olduğu için Beşiktaş önemli bir oyuncusunu kaybetti. Ben rotasyonda kalmasını isterdim ancak futbolcu oynamak ister. Trabzonspor önemli bir transfer yaptı. Oynayan bir futbolcuyu aldı. Özellikle Ersun hoca sonlandırılamayan ataklarda geri dönüşlerde bek kademesini çok önemseyen bir hocadır. O yüzden Olcay’ı tercih ediyor zaten. Bu konuda Trabzonspor’un işine hayli yarayacak bir oyuncu Olcay. Hali hazırda Bero ve Yusuf’la oynuyor Trabzonspor. Bero ile sıkıntı yaşamadı ilk yarıda hep geri dönen oyuncuydu. Olcay’la birlikte bence geri dönen iki isim oldu. Böylelikle Bero asıl pozisyonu olan 10 numarada da oynayabilir. Trabzonspor belki çok yetenekli değil ama çok faydalı bir oyuncu aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor