Trabzonspor olmadı şimdi de Rizespor

Ara transfer döneminde bazı basın organlarında Trabzonspor'un teklif yaptığı iddia edilen ancak bir menajer oyunu olduğu düşünülen Ivica Olic şimdi de Çaykur Rizespor'un gündeminde. Transferin en sessiz takımı Çaykur Rizespor bombaları patlatmak için koll

Trabzonspor olmadı şimdi de Rizespor

Ara transfer döneminde bazı basın organlarında Trabzonspor'un teklif yaptığı iddia edilen ancak bir menajer oyunu olduğu düşünülen Ivica Olic şimdi de Çaykur Rizespor'un gündeminde.

Transferin en sessiz takımı Çaykur Rizespor bombaları patlatmak için kolları sıvadı. Yeşil-Mavililer’in hedefinde tecrübeli bir yıldız var: İvica Olic..

Almanya Bundesliga’da Hamburg forması giyen 36 yaşındaki futbolcu menacerler tarafından Karadeniz ekibine önerildi. Teknik direktör Hikmet Karaman’ın istediği isimler tek tek elden kaçınca alternatif listesi azalan Yeşil-Mavililer tecrübeli hücum oyuncusuna sıcak bakmaya başladı. Alman ekibinde sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Olic’e teklif götürüldüğü öğrenilirken tarafların anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Hırvat oyuncuyu Kweuke’ye alternatif olarak düşünen Rize’nin, kendisinden 10 numara mevkiinde de yararlanmayı planladığı konuşuluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor