Trabzonspor olağanüstü kongreye GİTMELİ Mİ?

Trabzonspor camiası ikiye bölündü. Mayıs ayında kongre yapılmalı mı yapılmamalı mı? Olağanüstü kongre gerekli mi? Olağanüstü kongre kulübe yarar sağlar mı? Bu sorular en fazla onuşulan üzerinde durulan konular. Haber61 Yayın Danışmanı Levent Ustabaşı soka

Trabzonspor olağanüstü kongreye GİTMELİ Mİ?

Trabzonspor camiası ikiye bölündü. Mayıs ayında kongre yapılmalı mı yapılmamalı mı? Olağanüstü kongre gerekli mi? Olağanüstü kongre kulübe yarar sağlar mı? Bu sorular en fazla onuşulan üzerinde durulan konular. Haber61 Yayın Danışmanı Levent Ustabaşı sokağa çıktı ve bu soruları sordu. Bir sordu bin ah işitti.

İDDİASI KALMADI ŞÜKÜR RAHATIZ

Bordo mavi taraftarların kimisi, “Kulüp yönetiminin çok zayıf olduğunu belirtirken kimisi de Trabzonspor’un bir iddiası kalmadı şükür rahatız diyerek durumun ne kadar vahim olduğunun ironi yaparak anlatmaya çalıştı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor