Trabzonspor o transferi rafa kaldırdı! Abdullah Avcı'da ibre yeniden tecrübeli isme döndü

Trabzonspor'un ikşi transfer girişiminin biri askıya alındı.

Trabzonspor o transferi rafa kaldırdı! Abdullah Avcı'da ibre yeniden tecrübeli isme döndü

Abdullah Avcı, ilk döneminde çok istediği Caleta-Car’ı tekrar kadrosunda görmek istiyor. Lyon’da kiralık olarak oynayan deneyimli savunmacının bonservisi Southampton’da. İngiliz ekibi, Premier Lig’e çıkamaz ise Trabzonspor’un bu transferde işi hayli kolaylaşacak.

Savunmaya mutlaka takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor Yönetimi’nde liste her geçen gün kabarıyor. Son olarak gündeme gelen isim Duje Caleta-Car oldu. Şu anda Fransız ekibi Lyon’da kiralık olarak görev yapan Hırvat savunmacının bonservisi ise Southampton’da. ŞU anda Championship’te mücadele eden Ada ekibi, eğer Premier Lig’e yükselemez ise yıldız oyuncu da takımdan ayrılmak istiyor. Bu arada 27 yaşındaki oyuncuyu, teknik direktör Abdulalh Avcı, Fırtına’daki ilk döneminde de çok istemiş fakat şartlar oluşmamıştı. Şimdi ise Southampton’un, yükselme şansı zor gözükürken, tüm ibre Bordo-Mavililer’den yana.

Marlon’da sakatlık problemi

Deneyimli oyuncu için Avrupa’dan bazı kulüpler devrede olsa da Trabzonspor, elini çabuk tutacak. Bu arada Trabzonspor’un gündemindeki bir diğer isim de Marlon’du. Şu anda Fluminense’de kiralık olarak yer alan Brezilyalı’nın bonservisi Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetks’te bulunuyor. Ancak 28 yaşındaki oyuncunun sakatlığı sebebiyle, bu transfer rafa kaldırılmış gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor