Trabzonspor o oyuncuyu bitiriyor

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor  Özer Hurmacı’nın bonservisi konusunda girişime başlıyor.Bordo mavili yönetimin sezon başında Kasımpaşaspor’dan satış opsiyonuyla birlikte kiralanan Özer Hurmacı’nın bonservisinin alınması konusunda gerekli prosedü

Trabzonspor o oyuncuyu bitiriyor

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor  Özer Hurmacı’nın bonservisi konusunda girişime başlıyor.

Bordo mavili yönetimin sezon başında Kasımpaşaspor’dan satış opsiyonuyla birlikte kiralanan Özer Hurmacı’nın bonservisinin alınması konusunda gerekli prosedürü yerine getirmek için hazırlık yaptığı ve bu transferin son aşamaya geldiği belirtildi.

Satış opsiyon tarihi gereği 15 Mayıs’a kadar bu transferin bitirilmesi gerektiği belirtilirken Bordo-Mavililerin anlaşmada yer alan maddeye göre bonservis bedeli olan 1.5 milyon Euro’yu 3 eşit taksitte 3 aylık aralıklarla ödeyecek.

Bu sezon Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupasında 29 karşılaşmaya çıkan başarılı oyuncu 21 lig maçında 5 gol ve 3 asist yaptı. Türkiye Kupasında 6 karşılaşma ve Avrupa Liginde 2 karşılaşma oynayan Hurmacı bu maçlarda gol kaydedemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler