Trabzonspor o oyuncu için kesenin ağzını açtı

Trabzonspor Werder Bremen forması giyen Junuzoviç için kesenin ağzını açarken oyuncunun transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor.

Trabzonspor o oyuncu için kesenin ağzını açtı

Haber61 / Spor Servisi

Transfer döneminin son günlerine gelinirken Trabzonspor Junuzoviç transferi için kesenin ağzını açtı.


Ligde 3 hafta geride kalırken verilen milli arayı iyi değerlendirmek ve Gençlerbirliği karşısında alınacak galibiyetle taraftarın yüzünü güldürmeyi planlayan Bordo-mavili takımda diğer gündem ise transfer.

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte ası Trabzonspor ile anılan Werder Bremen forması giyen Junuzoviç için başkan Muharrem Usta Almanya’ya gitti. Alman kulübünün oyuncu bırakmamakta ki ısrarı Trabzonspor’un önünde duran en büyük engel.

Başkan Usta’nın bu transfer için yıllık 3.5 milyon Euro’dan Junuzoviç’e 3 yıllık sözleşme teklif ettiği oyuncu ve kulübünden gelecek kararı beklemeye başladığı öğrenildi.

Werder Bremen teknik direktörü Alexander Nouri’nin oyuncuyu bırakmama konusunda ki ısrarı sürerken başkan Usta’nın bu transferi bitirmek için yoğun bir mesai harcadığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor