Trabzonspor o alanda Avrupa'da 2. sırada!

Bordo mavili ekip geride kalan haftalarda duran toplardaki etkili performansı ile ön plana çıktı.

Trabzonspor o alanda Avrupa'da 2. sırada!

Bu sezon 5 duran top golü atarak Avrupa'da 2. sıradaki bordo-mavililer, Güney temsilcisine karşı da benzer organizasyonlarla ağları sarsmayı çalışacak. Trabzonspor bu sezon Bakasetas (2), Denswil, Benkovic ve Onuachu ile 1'er defa duran toptan gol buldular.

Trabzonspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Karadeniz ekibinin çalışmasına önceki gün dinlendirilen Kourbelis, Fountas ve Teklic de katıldı. Teknik direktör Nenad Bjelica zorlu rakibe karşı tüm oyuncularına ihtiyaç duyduğunu belirterek özellikle bu 3 futbolcusunu yakından takip etti. Hırvat çalıştırıcı, Hüseyin Türkmen, Batista Mendy ve Nicolas Pepe haricinde tüm futbolcularını hazır görmek istiyor.

HIRSLI İDMAN

Karadeniz ekibinin Adana Demirspor maçı hazırlıklarında oyuncuların hırsı teknik direktör Nenad Bjelica'yı memnun ediyor. Bordo-mavili futbolcular, dinamik ısınmanın ardından el topu çalışması gerçekleştirdi. Rondo çalışması ve dar alanda oyunla devam eden çalışma sonuçlandırma antrenmanı ile bitti. Futbolcular bir hayli hareketli ve istekli şekilde çalıştılar

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler