Trabzonspor nefes alacak

TRabzonspor yönetimi kaynağı buldu.

Trabzonspor nefes alacak

Trabzonspor yönetimi, UEFA lisansını almaya engel olan 80 milyon TL’lik borcun bir kısmı için kaynak buldu. Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, yarın hem kulüplere hem de oyunculara toplamda 55 milyon TL’lik bir ödeme yapacak.

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana mali sıkıntılarla uğraşan ve Trabzonspor’u ekonomik anlamda düzlüğe çıkarmak adına yoğun mesai harcayan Ahmet Ağaoğlu yine önemli bir adım attı. Ay sonuna kadar UEFA lisansını almaya engel olan 80 milyon TL’lik borcun bir kısmını kapatması gereken Bordo-Mavili yönetim, uzun süredir yapılan sponsorluk görüşmelerinde sonuca vardı. Ciddi bir kaynak bulan Ağaoğlu ve kurmayları, yarın toplamda 55 milyon TL’lik bir ödeme yapmaya hazırlanıyor.

Baskı kalkacak

Öncelikli olarak Majid Hosseini’nin eski kulübü İstiklal’e, Anthony Nwakaeme’nin eski takımı Hapoel Beer Sheva’ya ödeme yapacak olan Karadeniz temsilcisi, Sosa ve Kucka için Milan’a, Novak’ın bonservis taksidi nedeniyle de Midtjylland’a borcunu ödeyecek. Kulüplere 20 milyon TL’ye yakın bir ödeme yapacak olan Bordo-Mavililer, aynı zamanda oyuncularına da geciken alacaklarını yatıracak. Böylece yakın zamandaki UEFA’nın baskılarını ortadan kaldıracak olan Fırtına, rahat bir nefes alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler