Trabzonspor N'Doye'den verim alamadı!

Trabzonspor, sezon başında İngiltere'nin Hull City Kulübü'nden transfer ettiği Senegalli futbolcu Dame N'Doye'den ilk 6 haftada beklediği verimi alamadı.   Senegalli golcü, geçen sezon başında Benfica'dan kadroya dahil edilen ve zaman zaman belinden sakat

Trabzonspor N'Doye'den verim alamadı!
Trabzonspor, sezon başında İngiltere'nin Hull City Kulübü'nden transfer ettiği Senegalli futbolcu Dame N'Doye'den ilk 6 haftada beklediği verimi alamadı.
 
Senegalli golcü, geçen sezon başında Benfica'dan kadroya dahil edilen ve zaman zaman belinden sakatlık sorunu yaşayan Oscar Cardozo'ya alternatif olması ve forveti güçlendirmek için bu sezon başında kadroya dahil edildi. 3 milyon 150 bin avro bonservis bedeli ve 3 yıl için toplam 7,5 milyon avro garanti ücret karşılığında olmak üzere toplam 10 milyon 650 bin avroya (yaklaşık 36,7 milyon liraya) anlaşılan Senegalli futbolcu, lige iyi bir başlangıç yapamadı. 
 
Antrenmanlarda gösterdiği performansla Cardozo'yu yedek kulübesine iten ve teknik direktör Şota Arveladze tarafından 6 lig karşılaşmasında 436 dakika görev verilen N'Doye, gol atamazken sadece 1 asist yaptı.
 
Ligin ilk haftasında Bursaspor maçının ikinci yarısının başında Cardozo'nun yerine oyuna girererek ilk kez bordo-mavili formayı giyen N'Doye, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Galatasaray maçlarında 90 dakika sahada kalmasına karşın gol atma başarısı gösteremedi. Son olarak Osmanlıspor maçında teknik direktör Arveladze tarafından Cardozo'nun sahaya sürülmesiyle yedek kulübesine dönen N'Doye, bu kez son 32 dakika forma giydi ancak golle tanışamadı.
 
SANTRAFORLAR 2 GOLDE KALDI!
 
Trabzonspor'da N'Doye'nin "siftah" yapamamasıyla forvet oyuncularının gol sayısı da düşük kaldı.
 
Geçen sezon ligi 17 golle tamamlayan Oscar Cardozo, geçen yılın ilk 6 haftasında olduğu gibi bu sezon da 2 gol attı. Ligde ilk 6 haftada 9 gol kaydeden Karadeniz ekibinde, forvetler 2 golle düşük bir oran yakaladı.

NDOYE'NİN MAÇLARI!

Trabzonspor'da Senegalli futbolcu N'Doye'nin ilk 6 haftada oynadığı maçlar şöyle;

Takım                           Süre                Sonuç       Gol      Asist

Bursaspor                        44                 1-0             -           - 

Beşiktaş (d)                     90                 1-2             -           1

Akhisar Bld                     90                  2-2             -           -

Kayserispor (d)               90                  0-1              -          -

Galatasaray                    90                  0-1              -          -

Osmanlıspor  (d)             32                  3-1              -          -

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor