Trabzonspor N'Doye'den ne kadar kazanacak?

Trabzonspor Hull City'den aldığı ancak beklenen performansı sergileyemeyen Dame N'Doye'yi İngiltere ekibi Sundrland'a kiraladı. Bordo Mavili kulüpten Kamupyu aydınlatma platformuna yapılan açıklamada İngiliz kulübün bu transfer için 1 Milyon 400 Bin Euro

Trabzonspor N'Doye'den ne kadar kazanacak?

Trabzonspor Hull City'den aldığı ancak beklenen performansı sergileyemeyen Dame N'Doye'yi İngiltere ekibi Sundrland'a kiraladı.

Bordo Mavili kulüpten Kamupyu aydınlatma platformuna yapılan açıklamada İngiliz kulübün bu transfer için 1 Milyon 400 Bin Euro ödeyeceği belirtildi.

KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel Futbolcumuz Dame N'Doye'nin Sunderland AFC'ye 30.06.2016 tarihine kadar geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Sunderland AFC Kulübümüze 1.400.000.-EUR ödeyecektir" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler