Trabzonspor müzesini sanat eserine dönüştürdü

Trabzonspor müzesini sanat eserine dönüştüren Suphi Ertuğrul’a plaket.

Trabzonspor müzesini sanat eserine dönüştürdü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor, Arşiv ve Müze Kurulu tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Şamil Ekinci Müzesinin dış cephesine rölyef çalışması yapıldı.

Yaklaşık olarak 1.5 yılda tamamlanan rölyef çalışmasını yapan heykeltraş Suphi Ertuğrul müzeyi ziyaret etti. Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun ile bir araya gelen Suphi Ertuğrul’a çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun yapmış olduğu açıklamada, “Müzemizin dış cephesini çağdaş görünüme kavuşmasına katkı sağlayan Suphi hocamıza teşekkür eder ve yeni projelerin heyecanında tekrar bir araya gelmeyi Umut eder, kendisine başarılar dilerim” dedi.

Suphi Ertuğrul ise açıklamalarında, “beni projeye dahil eden Mehmet Salih başkana teşekkür ederim. Ben bu işe duygularımla dahil oldum. Trabzonspor bizim hayatımızın parçası. Kulüp tarihine ışık olmuş futbol adamlarını gün yüze taşımak için çok çalıştık ve sonunda sanat harikası ortaya çıktı. Bu emeğimizin karşılığında plaket ile onurlandıran arşiv müze yönetimine ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Trabzonspor müzesini sanat eserine dönüştürdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor