Trabzonspor Muhammet'i Kiraladı mı?

Trabzonspor’da devre arası transferinde forvet mevkiine yapılacak takviye için gündemin ilk sırasında yer alan Gaziantepsporlu Muhammet Demir’in transfer görüşmeleri hakkında Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulun

Trabzonspor Muhammet'i Kiraladı mı?

Trabzonspor’da devre arası transferinde forvet mevkiine yapılacak takviye için gündemin ilk sırasında yer alan Gaziantepsporlu Muhammet Demir’in transfer görüşmeleri hakkında Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Birçok takım Muhammet’i istiyor

Muhammet Demir’in kiralanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getiren Büyükaydın, "transfer görüşmemiz olumlu şekilde sürüyor." dedi.

Başka kulüplerinde oyuncuya talip olduğunu belirten Büyükaydın, "devre arası transfer yapmak zorlu bir süreç. Muhammet konusunda görüşmelerimiz devam edecek. Kendimize göre en uygun şartların oluşması için çaba gösteriyor ve transferi olumlu anlamda bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer haftasonu netleşir

Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Muhammet Demir’in transferinin olumlu ya da olumsuz hafta sonu biteceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler