Trabzonspor Muhammet'i bitirdi mi?

Fotomaç'ta yer alan habere göre ara transfer döneminde bombalar ardı ardına patlarken, son hamle Trabzonspor'dan geldi.   Bordo-mavililerin, uzun zamandır gündemlerinde olan Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Muhammet Demir'in transferinde mutlu sona ulaşt

Trabzonspor Muhammet'i bitirdi mi?
Fotomaç'ta yer alan habere göre ara transfer döneminde bombalar ardı ardına patlarken, son hamle Trabzonspor'dan geldi.
 
Bordo-mavililerin, uzun zamandır gündemlerinde olan Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Muhammet Demir'in transferinde mutlu sona ulaştığı belirtiliyor. İki kulüp yönetiminin dün kısa bir görüşmeden sonra el sıkıştığı, Muhammet'in de Trabzonspor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğu belirtilirken, bonservis bedeliyle ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Hatırlanacağı üzere Gaziantepspor, bordo-mavililerden yıldız oyuncu için 4.5 milyon euro talep etmişti. Resmi açıklamanın ve imza töreninin yakın zamanda yapılması bekleniyor. 
 
107 maçta 31 gol attı 
Bordo-mavili yönetimin Gaziantepspor'u 1.5 milyon euro para ve artı 2 futbolcu ile ikna ettiği öne sürülüyor. Trabzonspor'a 4 yıllık imza atacağı dile getirilen 24 yaşındaki forvet, özellikle Galatasaray'a attığı röveşata golü ile ve Gaziantepspor'un hücüm noktasında tüm yükünü çekmesi ile biliniyor. Altyapı olarak önce Karadeniz Ereğlispor ve daha sonra ise Bursaspor'da oynayan forvet oyuncusu, 2011 yılında Gaziantep'e transfer oldu. 2011 yılından bu yana kırmızı siyahlı kulüpte ter döken genç yıldız toplamda çıktığı 107 maçta 31 gol attı. Kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan Demir, bu sezon Süper Lig'de 17 karşılaşmada oynadı ve rakip fileleri 6 kez sarstı.
 
Siftah 2009'da
1992 yılında Araklı'da dünyaya gelen Demir, 2005'te Bursaspor'a transfer oldu. 2009'da Serdar Aziz ve Eren Albayrak ile A takıma dahil edilen geç forvet, 24 Mayıs 2009 tarihinde Gaziantepspor ile oynanan Süper Lig müsabakasında son 4 dakika oyuna girerek Süper Lig siftahı yapmış oldu.
 
Takasla alındı
2010-11'in devre arasında Ahmet Arı karşılığında Gaziantepspor'a geçen Muhammet, 2011-12'de teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından sadece Legia Varşova'ya karşı oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasında 85. dakika'da sonradan oyuna dahil edildi. 59 kez milli takımlara çağrılan Muhammet Demir, 45 gol kaydetmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor